MUNTATGE D’ESPAIS EFÍMERS PER ESDEVENIMENTS

Ens agrada acompanyar el nostre client i evitar-li preocupacions innecessàries

Oferim assessorament tècnic en l’organització de tota mena d’esdeveniments.
Col·laborem estretament amb els nostres clients i els aconsellem la millor manera d’optimitzar els recursos disponibles.
Posem a la disposició dels clients un equip tècnic de professionals que s’asseguren que tot surti bé.
Tots els nostres sistemes d’imatge, llum i so són d’última generació i estan en perfecte estat de funcionament.
Cuidem cada detall. L’estètica i la discreció són la nostra distinció.

“Ens agrada acompanyar el nostre client i evitar-li preocupacions innecessàries”.

ESDEVENIMENTS CORPORATIUS I EMPRESARIALS

“Presentacions de productes, congressos, convencions, fires comercials, emissions en directe (videostreaming) i videoconferències”

Cada vegada més, la «MARCA» és senyal de qualitat i fiabilitat.
Considerem fonamental l’excel·lència en les presentacions públiques. Poder mostrar els productes en un entorn adequat i de qualitat, amb una composició de l’espai i un ús del grafisme digital òptims, contribueix de manera decisiva a mantenir una bona imatge pública, a destacar la qualitat del producte i a millorar-ne la promoció.
En actes internacionals, muntar sistemes de traducció i interpretació és indispensable. Els equips d’imatge, llum i so que utilitzem per a aquest fi són els precisos.

CASAMENTS, CELEBRACIONS, ANIVERSARIS I ALTRES ESDEVENIMENTS ESPECIALS

“Ens agrada contribuir que siguin dies inoblidables”

Ens agrada participar en l’organització de dies “inoblidables”.
i dissenyar les ambientacions i recreacions dels espais mitjançant la il·luminació i el so. Decorem els espais amb llum, els transformem amb el vídeo i els vestim amb música.
Oferim grups musicals diversos i orquestres adequades a les necessitats de cada esdeveniment.
El nostre equip de DJ, que sempre s’adapta als requisits particulars, pot posar la cirereta a un dia únic.

FESTES PRIVADES

“La intimidad dels nostres clients és una prioritat”

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS, LÚDICS I CULTURALS

“Com que solen ser esdeveniments multitudinaris en espais de grans dimensions, és indispensable garantir la seguretat i la qualidad del servei”

Solen ser esdeveniments multitudinaris en espais de grans dimensions.
 Per aquesta raó, la seguretat és una prioritat. És necessari disposar d’un sistema de sonorització que compleixi unes premisses de servei amb cobertura completa i que ofereixi la pressió acústica necessària, a més d’intel·ligibilitat i seguretat per al públic. Tenim experiència contrastada; en són una prova els nombrosos esdeveniments en exteriors que hem organitzat amb èxit.Avui dia és inconcebible organitzar un acte festiu sense equips de so, il·luminació i vídeo. Necessitem reproduir la música a un nivell determinat segons el tipus d’esdeveniments, necessitem realçar-lo amb una bona il·luminació i sonorització, i acompanyar-lo amb imatges de gran vistositat. Tots els nostres esdeveniments llueixen amb l’elegància i la qualitat que ens caracterítzen. Disposem de diversos sistemes de distribució del so i d’intercomunicació entre espais per reproduir la megafonia en grans distàncies i mantenir la cobertura en qualsevol tipus d’esdeveniment. També podem il·luminar zones específiques i muntar pòdiums, senyalitzacions, photocalls, pantalles LED, cambres de control i visionament per al públic, etc.

ENVELATS I COMPLEMENTS

“En la nostra trajectòria professional, hem tingut l’oportunitat de col·laborar amb diverses empreses que ens ofereixen una total fiabilitat per garantir l’èxit en l’organització de l’esdeveniment”

Disposem de tota mena de mobiliari (taules, cadires, butaques, moquetes, catifes, parament), així com d’escenaris, tarimes, pistes de ball i també grups autònoms d’il·luminació i electrògens totalment insonoritzats, etc.

@TECNICSTV I Todos los derechos reservados I Desarrollado by XGR Design