TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

MANTENIM UNA EVOLUCIÓ CONSTANT, HUMANA I TECNOLÒGICA

Hem deixat ja enrere més de 25 anys de servei, en què hem experimentat una evolució humana i tecnològica constants. Els nostres orígens es remunten als apassionants móns de la televisió, el cinema i la publicitat, que ens van ensenyar a mantenir la ment oberta i les neurones en permanent ebullició.

Aquests anys hem viscut canvis tècnics molt importants. En imatge, per exemple, hem passat del format del cinema (amb projectors de diapositives i muntatges d’una gran creativitat) al vídeo (amb equips molt complexos i cars, projectors de vídeo i cambres de tub d’escassa lluminositat, format en què la il·luminació aconsegueix resultats màgics). Així mateix, trobem canvis en l’àmbit del so, l’evolució tècnica del qual ha estat meteòrica, encara que no sigui tan visible.

Avui dia disposem d’equips d’imatge d’alta resolució, equips de so d’una qualitat impressionant, sistemes d’il·luminació LED per a qualsevol necessitat i control digital dels sistemes per a una cohesió perfecta.

“Evidentment, hi ha moltes altres empreses del sector que també ofereixen aquests serveis…”

però…

Són moltes les qualitats que ens diferencien, sobretot la nostra creativitat, imaginació i elegància, que unides al nostre afany per fer la feina ben feta ens motiven a continuar oferint als nostres clients una experiència tècnica i un tracte directe i àgil inigualables. I, sobretot, no hem perdut les ganes de superar-nos constantment.

Hem d’agrair a amics, clients, proveïdors i col·laboradors que hagin compartit amb nosaltres tots aquests moments. Totes i cadascuna d’aquestes persones han participat activament en la nostra història i, amb el seu suport, hi han contribuït de forma positiva.

@TECNICSTV I Todos los derechos reservados I Desarrollado by XGR Design