SERVEIS AUDIOVISUALS

Especialistes en l’organització tècnica d’esdeveniments i actes socials, culturals i d’oci

Tècnics Serveis Audiovisuals és una empresa amb més de 25 anys d’experiència en el desenvolupament i la creació de projectes del camp de la comunicació audiovisual.
Orientem i assessorem els nostres clients durant tot el procés organitzatiu, per assolir l’objectiu desitjat. El client rep sempre el suport d’un equip de professionals de totes les àrees de la producció audiovisual i l’organització d’esdeveniments.
Disposem d’infraestructura pròpia, la qual cosa ens permet respondre amb rapidesa a les necessitats del client.
Els serveis que oferim inclouen el lloguer d’equipament, el muntatge, el transport, la venda, la instal·lació completa, el servei tècnic permanent, l’assessorament i l’enginyeria.
Posem a disposició dels clients un servei tècnic altament qualificat, ràpid i eficient.
L’experiència personal i professional, unida a un coneixement profund de les necessitats dels nostres clients, ens permet oferir un servei integral de comunicació interpretativa i visual, per al qual utilitzem els millors recursos tècnics necessaris per a cada projecte.
Tenim el suport d’una àmplia llista de clients que dipositen la seva confiança en nosaltres per aconseguir els millors resultats. És gràcies a ells que millorem i ens superem dia a dia.

“Els nostres serveis inclouen diverses especialitats.”.

ÀUDIO I SO

“En quants dels esdeveniments a què heu assistit el so era deficient i molest? Nosaltres cuidem tots els detalls perquè això no passi”

Sistemes de sonorització diversos:
Sistemes de sonorització diversos per a convencions, congressos, fires, espectacles musicals o de teatre; sistemes de traducció simultània; sistemes de megafonia per a grans esdeveniments; enginyeria acústica arquitectònica; condicionament acústic; disseny d’espais de treball, etc.

VÍDEO I IMATGE: Pro AV i cartelleria electrònica

“És fonamental reproduir els logos, els textos i els vídeos amb la qualitat i la dimensió adequades”

Sistemes de vídeo diversos:
Projeccions, mapping publicitari o decoratiu, pantalles de gran format, LED, plasmes, videoconferències, telepresència, creació de vídeos corporatius o web, realitzacions en directe amb multicàmera, enregistraments en diferents formats, 3D, streaming, publicitat dinàmica i cartelleria electrònica, entre d’altres.

IL·LUMINACIÓ, TV I CINEMA

“És fonamental reproduir els logos, els textos i els vídeos amb la qualitat i la dimensió adequades”

Sistemes diversos i efectes d’il·luminació adaptats a l’entorn:
sistemes per a espais industrials, arquitectònics o teatrals; sistemes de TV, de cinema, decoratius, ambientals, per a esdeveniments o estands de fira, etc.Utilitzem tant tecnologia LED com convencional, de baix consum o incandescència. Lloguem grups electrògens, infraestructura elèctrica i altres complements per a esdeveniments i cuines de càtering.

INSTAL·LACIONS

PROJECTES “Clau en mà”

Reunim totes les aptituds necessàries per assumir projectes complets i encarregar-nos d’instal·lacions audiovisuals integrals de complexitat i pressupost diversos. Partim d’una idea i la desenvolupem tècnicament fins a posar-la en marxa.

SERVEI TÈCNIC

“Fem el manteniment, reparació i actualització de sistemems audiovisuals”

SERVEIS COMPLEMENTARIS

“Creació, disseny, fabricació i muntatge”

Creació, disseny, fabricació i muntatge complet d’estands comercials en fires, on apliquem els coneixements d’instal·lació d’estructures, il·luminació, pancartería, decoració, envelats, escenaris, tarimes, figures inflables publicitàries, complements i ornaments diversos.
Participem activament en l’execució dels treballs, en col·laboració amb els publicitaris i decoradors, aplicant la nostra experiència en cinema i TV per obtenir els millors resultats segons els requeriments de cada projecte.

@TECNICSTV I Todos los derechos reservados I Desarrollado by XGR Design